Recruit for the future, not for the gap.
Employer branding
De klassieke vijver is leeg.

Zit jij nog altijd volgens de oude methode te hengelen in een opgedroogde vijver? Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Maak de switch van cv’s screenen naar talentdetectie en vertrek vanuit de talenten van je eigen en potentiële medewerkers. In samenwerking met onze HR-partner Umani Agency wijzen we je de weg naar de blue ocean en daar zit meer vis dan je je kunt voorstellen.

Jobcrafting & jobdesign.

Zitten je medewerkers wel op de juiste plek, waar liggen hun ambities, waar zitten de gaten in je organisatie en wie weet kun je door taken efficiënt te verschuiven en talenten te benutten, het wel met minder mensen doen … Kortom wij helpen je bij je organisatie op punt te stellen en gericht te werven. En eens dat proces in gang wordt gezet ondersteunen we je met creatieve campagnes, spitsvondige communicatie en de juiste digitale tools. Ontpop je tot een ware talentmagneet.

Of wie weet kunnen we jouw talenten wel omscholen, bijsturen in de richting die je onderneming uit moeten om ook in de toekomst het verschil te maken. Jobdesign en/of jobcrafting, laat het maar aan ons over.

Employer branding
Employer branding
Wervende vacatures.

En jij denkt met een doodsaaie vacaturepagina en een vacaturetekst die bol staat van de dooddoeners het verschil te maken? Vergeet het! Wij geven je teksten pit, pimpen je website en zetten jouw vacatures krachtig en overtuigend in de markt. Jouw kanalen zijn bij ons in betrouwbare en ervaren handen. 

Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen
___
Herkenrodesingel 8D 2.01
3500 Hasselt

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be