Together everyone achieves more.
Employer branding
Beleving.

Beleving doet je hart sneller slaan. Ervaring die bijblijven, je bij het nekvel grijpen en raken. Bij Humble. staan we garant voor geweldige experiences, maar dan wel in lijn met je corporate brand en met als je doel je employer brand en interne gedragenheid te versterken. Geen loze one shots waarvan het effect instant vervliegt, maar ervaringen die de band met de collega’s én onderneming versterken. Mensen willen niet meer weg!

Van A tot Z.

Doen we alles zelf? Nee, maar we coördineren en volgen op tot in de puntjes. Samen stellen we het programma samen, zorgen we voor de perfecte mix van nuttig en aangenaam en regelen we alles van A tot Z. Dit zowel in binnen- als buitenland. Wij halen het maximale uit jouw budget, de beschikbare tijd én je medewerkers. 

Employer branding
Employer branding
Geen eenheidsworst.

Hoe kan je nu werkelijk een verschil maken als je voor een standaardpakket gaat? Jouw onderneming en team(s) zijn toch anders dan de andere, nee? Wij luisteren, matchen jouw incentives en teambuilding met je DNA en gaan voor unieke ervaringen op maat van jouw onderneming en de medewerkers. Reken maar dat dit op meer enthousiasme en een grotere impact kan rekenen. 

Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen
___

Herkenrodesingel 8D 2.01
3500 Hasselt

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be