Opleiding Employer Branding
The basics.
Een doorgedreven kennismaking.

De basics van employer branding onder de knie krijgen? Samen met jou duiken we een dag in employer branding. Verwacht je aan een vleugje theorie, maar vooral heel veel praktijkvoorbeelden, cases, humor en interactie. We brengen je de basisbegrippen bij, wijzen je op het belang van werknemers als ambassadeurs en geven je de nodige tips, tricks & tools mee. Na deze dag kun je aan de slag met employer branding binnen jouw onderneming. 

Weet dat we ook na de opleiding klaarstaan voor je vragen en dat je steeds contact kunt opnemen met vragen of om zaken af te toetsen.

Bij jou in het bedrijf of tijdens een open opleiding.

Deze opleiding kunnen we bij jou in het bedrijf geven voor de eigen medewerkers of op locatie. Verder organiseren we ook regelmatig open opleidingen waarbij een kruisbestuiving tussen verschillende ondernemingen mogelijk is. Welke optie je ook kiest, wij garanderen steeds een tot in de puntjes uitgewerkte opleiding waar je werkelijk wat aan hebt. Praktijkgericht en zonder overbodig gezwets.

Employer branding
Waarom? Voor wie?

Bij het aantrekken van de juiste medewerkers kan een sterk werkgeversmerk zeker een handje helpen. Wil jij succesvol uit de startblokken schieten met employer branding dan geeft deze opleiding je een uitstekende basis. Interactief, praktische en boordevol cases, tips en tricks. Bruikbaar voor elke ondernemer, HR-medewerker en/of HR-manager. Van het schrijven van een vacature tot employer branding op de socials: wij vertellen je er veel meer over. 

Wat leer je?
  • Wat is employer branding en wat is het niet.
  • Hoe schrijf je een wervende vacature die aanzet tot solliciteren.
  • Hoe laad je je employer brand en zet je het in de markt.
  • Hoe schep je interne gedragenheid.
  • Hoe je van je werknemers ambassadeurs maakt.
  • Hoe je de juiste kanalen selecteert en optimaal inzet.
Employer branding
Wat leer je?

Locatie
Bij jou in het bedrijf, op locatie of in Antwerpen voor de open opleiding

Tijdstip
Van 9u30 tot 16u30. Lunch wordt voorzien

Deelnemers
Maximaal 5 personen om optimaal te kunnen werken

Je krijgt na het afronden van de dag een certificaat mee en we bezorgen je ook de presentatie. Bovendien blijven we beschikbaar voor verdere vragen en ondersteuning.

Vraag meer informatie aan
Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be