The more humble you are. The higher you will rise.
Employer branding
Employer branding die verder gaat dan de hype.

Eerlijk, employer branding is geen kwantumfysica. Nu, in de wereld van HR en marketing volgt de ene hype al snel de andere opgeklopte aanpak op. Bij Humble. kiezen we bewust voor een ander pad. Waarom het moeilijker maken dan het is? Met een doordachte strategie, hard en consequent werken en goed communiceren kom je al een heel eind. Doe daar nog de digitale tools die werkelijk een verschil maken bij en voor je het weet scheer je hoge toppen

Marketing meets HR.

Marketing en HR? Die versmelten. Het zal wel moeten wil je succes boeken in de War for Talent. Bij Humble. hebben we dan ook een partnership met een ervaren HR-partner met kennis van zaken. Door digitale marketing, interne communicatie en onderbouwde HR-strategieën te combineren, zijn we in staat een duurzaam employer brand neer te zetten. Geen one shot of leuk feestje, maar een strategie waar je jarenlang de vruchten van plukt. We zien het weinig anderen doen.

Employer branding
Employer branding
Een klare kijk, een heldere visie.

Onze missie? Ervoor zorgen dat je aanwezige talent optimaal rendeert, langer blijft, zich goed voelt en die boodschap ook uitdraagt. Maar ook jouw bedrijf neerzetten als aantrekkelijke werkgever, waardoor je je ontpopt tot een ware talentmagneet. Op een duurzame, onderbouwde, maar ook humoristische en catchy manier. Voor minder doen we het niet.

The man with the plan.

Kevin Stickens, aangenaam. Met heel wat ervaring in HR, digitale marketing en communicatie, bouw ik mee aan jouw employer branding. Bloedserieus  als het moet, met een knipoog als het kan. Jouw employer marketing naar een hoger niveau brengen is het doel en uiteindelijk draait het om het resultaat. Verwacht geen geleuter, maar een to the point aanpak. Er zijn al genoeg duurbetaalde praatjesmakers.

Nood aan algemene marketingcommunicatie? Neem dan een kijkje op de website van Make it Sticky.

Kevin Stickens
Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be