Communication works for those who work at it.
Employer branding
Boring as f***.

Van een containerbegrip gesproken. Als onderneming moet je heel wat communiceren, daar kan je niet omheen. Het is echter niet omdat je met serieuze zaken bezig bent, dat je communicatie slaapverwekkend moet zijn. Bij Humble. verpakken we jouw boodschap in een fraai vormgegeven jasje dat binnenkomt en blijft kleven. En nee, daar zal niemand rouwig om zijn. 

 

>> Bye bye saaiheid

Van persbericht tot PR.

Een persbericht dat de aandacht grijpt of een PR-actie die de krantenkoppen haalt? Bij Humble. bekokstoven en realiseren we het. Marketing, PR, woorden en beelden vloeien naadloos samen tot één overtuigend geheel. 0p maat van jouw doelstellingen en met meetbare impact. Waarom zou je met minder tevreden zijn?

Employer branding
Employer branding
Crisiscommunicatie.

Het komt hopelijk nooit of niet veelvuldig voor, maar soms moet je door het stof. Crisiscommunicatie is een specialisme op zich, maar dan wel eentje die we bij Humble. in de vingers hebben. Wij staan aan je zijde, gidsen je door de storm en doen je er sterker uitkomen. In de grote crisissen liggen de mooiste opportuniteiten. Zelfs persoonlijke coaching om de reputatieschade te beschermen behoort tot de mogelijkheden.

Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be