Be the energy
you want to attract.
Employer branding
Het zit vanbinnen.

Clouseau wist het al, de ware kracht zicht vanbinnen. En dat is bij employer branding niet anders. Wij leggen het DNA van je onderneming bloot, bevragen je medewerkers en pijlen naar de plus- en minpunten van je organisatie. Het resultaat? Een röntgenfoto van je organisatie waar we mee aan de slag kunnen. Interne gedragenheid en ambassadeurs vormen immers de basis van je employer brand. 

 

>> Tijd om die scan te maken!

Meer dan enkel een fijn feestje.

Een krachtig employer brand neerzetten, omhelst meer dan een fijn feestje. In samenwerking met onze HR-partner Umani Agency werken we een onderbouwd stappenplan uit om jouw interne HR-organisatie naar een hoger niveau te tillen. Een stabiele basis, duidelijke USP’s en medewerkers die het DNA van je bedrijf ademen, vormen de basis van langdurig succes. You have to walk the talk.

Employer branding
Employer branding
Employer branding op maat.

Onderbouwd hoeft niet doodsaai te betekenen, integendeel. Bij Humble. houden we wel van een vleugje humor, een mespuntje controverse, een dot creativiteit en een scheutje opschudding. Als werkgever steek je maar beter boven het maaiveld uit. Daarbij brengen we alle communicatie op dezelfde golflengte voor een coherent beeld. HR en marketing gaan nog nooit zo vlot samengewerkt hebben. 

Thuis in Marketing.

Bij Humble. zijn we thuis in HR én marketing. We spelen met digitale tools en zetten ze dan ook in om jouw employer marketing te boosten. Gericht, op maat van je doelgroep en pakkend: daar mag je op rekenen. Wij meten, rapporteren en sturen voortdurend bij. Het warm water hebben we niet uitgevonden, maar jouw employer brand wordt hot!

Employer branding
Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen
___
Herkenrodesingel 8D 2.01
3500 Hasselt

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be