If you are the captain. Why you act like a sailor?
Employer marketing
No-nonsense, no bullshit.

What you see is what you get. We kunnen wel oeverloos lullen, maar we stropen liever effectief de mouwen op. Verwacht geen theoretisch gezwets, maar wel praktische tips & tricks waar je mee aan de slag kan en een aanpak die op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Samen ‘de botten’ aan en gaan, maar wel onderbouwd en met een duidelijke visie. Laat de anderen maar lullen en zakken vullen. 

Employer branding vertrekkend vanuit het Human Capital Canvas.

Interne gesprekken, diepgaande bevragingen, heel wat medewerkers aan het woord: nee, wij gaan niet over één nacht ijs. Een goede analyse is het begin van het succesverhaal. Daarna gieten we dat in een Human Capital Canvas, ontwikkeld door Umani Agency voor een optimaal rendement. Zo vertalen we interne sterktes en het DNA, naar een sterke en overtuigende externe communicatie en een employer brand dat er staat als een huis. 

Employer branding
Employer branding
Digitale tools die het verschil maken.

HR zit ons in de bloedbanen, maar (digitale) marketing ook. Wij hebben de skills en de tools in huis om jouw employer brand op een krachtige, spitsvondige en doelgerichte manier in de markt te zetten. Zonder waste, gericht op net die talenten die je nodig hebt en dat nog betaalbaar ook. Dat tikkeltje stoutheid en creativiteit is inbegrepen, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Er zijn al brave zieltjes genoeg, toch? 

Het zijn de resultaten die tellen.

Nee, we gaan je niet overstelpen met gortdroge rapporten en stapels papier, maar we hebben ze wel. Uiteindelijk draait alles om rendement en moet je stappen vooruit zetten. Een betere vibe binnen de organisatie, talent dat instroomt en blijft … Reken ons er gerust op af. Net daarom werken we niet met langlopende overeenkomsten, wij zijn zeker van onze zaak. Wat niet wil zeggen dat we niet elke dag bijleren. 

Contact.

The proof of the pudding is in the eating. Smaakt wat je leest naar meer? Contacteer ons, we wisselen graag vrijblijvend van gedachten. 

Locatie
Lange Slachterijstraat 32
2060 Antwerpen

Herkenrodesingel 8D 2.01
3500 Hasselt

Contact

+ 32 (0)496 52 20 39
[email protected]
www.humble-agency.be